21 May 2010

KONCERT >>>


JACK-O & 
THE TENNESSEE TEARJERKERS /Memphis, U.S.A.
HARLAN T. BOBO & 
THE CHIMPS /Memphis, U.S.A.

> ponedeljak, 7. jun 2010.
> Akademija, Beograd 
> karte u pretprodaji – 800 din / na ulazu u klub – 1000 din!! 

---------------------------------------------------------- 

JOHN PAUL KEITH & 
THE ONE FOUR FIVES /Memphis, U.S.A.
APACHE /San Francisco, U.S.A.

> utorak, 8. jun 2010.
> Akademija, Beograd 
> karte u pretprodaji – 800 din / na ulazu u klub – 1000 din!! 


BAD MUSIC FOR BAD PEOPLE ima privilegiju i čast da u dva dana zaredom ovdašnjoj rokenrol javnosti predstavi čak četiri vrhunska predstavnika savremenog američkog uslovno rečeno garage rock-a. 
Jack Oblivian je ikona ovog žanra, Harlan T. Bobo ozbiljan singer/songwriter u usponu, John Paul Keith jedan od najozbiljnijih studijskih muzičara i neizostavni saradnik prethodne dvojice čiji bend čeka svetla budućnost, a glitter punkeri Apache kao usvirani putujući cirkus u zamahu tek treba da se izbore za svoje mesto u okviru tzv. scene i sve to u dva šugava dana kakvi su ponedeljak i utorak. Ako to nije dvodnevni praznik za ljubitelje rokenrola van top lista, trendova i modnih magazina, onda pojma nemam šta bi to trebalo da bude.
7. i 8. juna na Akademiji (Rajićeva 10) od 22:00, pa do iza ponoći imaćete jedinstvenu priliku da overite vrhunski memfiski rokenrol i moderni glam/glitter bend iz San Frana i u brojnim autorskim pesmama, kao i nekolicini standarda prisustvujete svojevrsnom slavlju gitara, bubnjeva i neizbežnog glasnog „YEAH“!

Ulaznice u pretprodaji mogu da se kupe na šanku kafea „Fleka“ na Akademiji i na šanku paba „Brod“ (29. Novembra 36)
x 

No comments:

Post a Comment